collage_object

Filma en telefon-improvisation

Gör såhär:

Ring en kompis och hjälp varandra spela emot i någon av följande improvistaioner. Filma dig själv med kameran på datorn, om du har en mac så kan du filma och spara i programmet photo booth, det ska också funka med skype. 
Men det går lika bra att använda mobilkameran. 
Välj 1 av följande improvisationer:

Improvisationer

1, Du har köpt ett par skor i en butik i centrum, en bit ifrån där du bor. De har nu gått sönder efter att du bara använt dem några gånger. Nu vill du reklamera skorna. Du ringer till butiken för att se om det finns fler i samma storlek, du vill inte åka in i onödan. Du blev också lovad i butiken att skorna höll god kvalitet och skulle hålla länge, du vill ha svar på varför de kan ha gått sönder så fort, utan att du gjort något, bara använt dem. Du upplever att du blir illa bemött av personalen i telefonen.

2, Du skall ringa och göra slut med din partner i telefon. Din partner tycker att du är feg och kräver att du skall förklara dig.

3, Du ska ringa och bjuda in en kollega som du spanat in på jobbet, ni känner inte varann så väl, kollegan vet inte vem du är när du ringer.

Du kan välja mellan att lägga upp din improvisation på youtube.com eller vimeo.com
Båda är gratis. 

Skicka länken till cv@castingverket.se
Märk mejlet IMPROVISATION-Ditt namn

Bifoga ditt CV/ kontaktuppgifter i mejlet med ditt namn, födelseår, bostadsort och telefonnummer. 

Ser fram emot att se dig!